STI expanderar – här är höstens YH-program

Idag kan vi meddela att STI har fått godkännande från Myndigheten för Yrkeshögskolan för hela åtta nya YH-program. Detta innebär en betydande expansion av vårt utbildningsutbud, och i höst kommer STI stolt kunna erbjuda totalt 11 YH-program. Vi är särskilt entusiastiska över att välkomna UX-designer och El- och belysningsdesigner tillbaka i det växande utbudet på STI.

Vi vill rikta ett varmt tack till våra samarbetspartners och det engagerade näringslivet som aktivt har bidragit till detta framgångsrika arbete. Arbetslivet utgör kärnan i vår yrkeshögskola, och den gemensamma insatsen för STI:s YH-program spelar en avgörande roll för att säkerställa kompetensförsörjningen på framtidens arbetsmarknad. Vi är tacksamma för allt engagemang och bidrag till vår gemensamma resa.

Vi är redan fördjupade i arbetet med ansökningarna för 2025, vilka kommer att lämnas in i juni. Om du har frågor eller är intresserad av att vara med och bidra, tveka inte att kontakta Annelie Möllenhoff. Vi ser fram emot att fortsätta arbetet tillsammans med er.

Hälsningar från oss på STI - tillsammans för framtidens kompetensförsörjning.