Har du frågor eller behöver du hjälp med något?

STOCKHOLMS TEKNISKA INSTITUT

Kontaktinformation

STI ligger vid Liljeholmstorget, på plan 5 i Vårdhuset som du når via hiss A (om du kommer från gallerian hittar du hissen mellan Lindex och Hemtex).

Våra telefontider är vardagar mellan 9.00-12.00 & 13.00-16.00.

Har du frågor eller behöver hjälp, är du välkommen att kontakta oss via formuläret nedan. Om din fråga gäller en specifik utbildning, uppge gärna vilken så att vi kan ge dig så bra svar som möjligt.

Har du frågor om ditt antagningsbesked? Läs mer här

Jag vill ha mer information och godkänner att STI använder mina uppgifter för att skicka ut nyhetsmail, information, marknadsföring och inbjudningar till event.

Svaren på de flesta vanliga frågor finns också samlade under sidan Frågor & Svar, så att du snabbt kan få svar på det du letar efter.
GÅ TILL VANLIGA FRÅGOR & SVAR

Om du vill veta något som rör din ansökan, antagningen till våra utbildningar och se viktiga datum så hittar du information här:
GÅ TILL ANSÖKNINGSINFORMATIONEN

Har du tappat bort dina betygskopior eller vill ha studieintyg kan du också skicka din fråga i formuläret. Kom då ihåg att uppge ditt namn, personnummer, utbildning och examensår. Vår handläggningstid är 3-5 arbetsdagar.
Har du studerat på STI innan 2005 hittar du mer information om var du kan få ut dina betygsdokument här.

Liljeholmstorget 7, 117 63 Stockholm

Kontaktpersoner

Thimmie Englund

VD

Lång erfarenhet av utbildning som bland annat rektor på gymnasie och chef inom YH. Har även jobbat på konsultbyrå som regionchef samt med marknadsföring inom musikindustrin.

Anna-Karin Härd

Utbildningschef YH

Utbildning inom miljöteknik. Arbetat med KY/YH utbildning sedan 1998 hos privata och kommunala anordnare. Ordförande i Yrkeshögskoleförbundet 2005-2011.

Pia Almgren

Operativ chef YH

Mångårig och bred erfarenhet från näringsliv och utbildning som bl a konsultchef och affärsutvecklare på Ericsson, samt lärare och rektor på grundskola och gymnasium.

Elin Kvarnström

Marknadsansvarig

Företagsekonom med MBA i Strategic Marketing Management från Uppsala universitet. Har tidigare erfarenhet från arbete med onlinekommunikation, internationell marknadsföring och marknadsanalys.

Ewa Gränesjö

Ekonomiansvarig & Kursadministratör

Utbildad ekonomiassistent/löneadministratör och har arbetat med ekonomi sedan 2007. Har även erfarenhet av kursverksamhet med granskning av att kurser var skattemässigt korrekta.

Ida Jarlhamre

Affärsansvarig Företagsutbildningar

Utbildad projektledare med sju års erfarenhet av utbildning, bl a som lärare och biträdande rektor. Har tidigare många års erfarenhet av styrelseuppdrag och har varit med och utvecklat ekonomiska föreningar.

Jennie Calminder

Utbildningsadministratör YH

Har arbetat med handläggning inom kommunen samt har även lång erfarenhet inom administration som konsult.

Kim Nyström

Utbildningsledare

Utbildning inom ekonomi och har erfarenhet av att jobba med ledarskap, försäljning och administration. Har tidigare jobbat som bl.a. arbetsledare och butikschef.

Carina Lindestam

Utbildningsledare

Utbildad ekonom med inriktning mot marknadsföring och organisationsförändringar. Har arbetat med utbildning sedan 1997 och har sedan 2002 varit utbildningsledare inom KY/MYH bland annat för utbildningar inom konst, hantverk, handel och nu teknik.

Nina Hjertvinge

Utbildningsledare

Pedagog med hälso- och beteendevetenskaplig bakgrund, utbildad inom idrott- och hälsa, psykologi, beteendevetenskap och HR. Mångårig erfarenhet av arbete inom utbildning. Har även arbetat med friskvård på företag och statliga organisationer.

Annelie Möllenhoff

Utbildningsledare

Utbildad inom marknadsföring och har arbetat med utbildning sedan 2001, då med förmedling av utländska universitet och college. Har sedan arbetat inom Yrkeshögskolan sedan 2011, främst med IT-utbildningar.

Ivar Cahling

Utbildningsledare

Arbetat med YH sedan 2011 som utbildningsledare och kursledare. Lång erfarenhet som marknadsförare och affärsutvecklare inom näringslivet nationellt och internationellt.

Luciano Triguero

Lärare i Tillämpad matematik

Fil dr i Teoretisk Fysik med 26 års erfarenhet från undervisning och 10 års erfarenheter inom forskning och utveckling inom yt- och molekylär fysik. Tidigare lärare vid Fysik och Matematik på KTH, Campus Haninge. Författare Tillämpad Matematik med MATLAB och Tillämpad Matematik från grundstadium till högskola.

YH-program & YH-kurser

Hos oss hittar du tekniska YH-utbildningar som ger bra jobb. Du kan utbilda dig till ingenjör, tekniker eller projektledare. Utbildningarna är mellan 1 och 2 år och är gratis för den studerande samt ger studiemedel via CSN.

Vidareutbildningar

Hos oss kan du som yrkesverksam gå kurser, vi har bl.a. kurser inom kylteknik. Vi specialanpassar även kurser inom teknikområdet till företag och organisationer. Kontakta oss om du vill ha mer information.

sti logo horisontell

"Utbildning utifrån arbetsmarknadens behov"

Visa alla omdömen från studenter