Vill du kontakta oss?

Här finns information om hur du kontaktar oss och hur du hittar hit.

Kontaktuppgifter

Stockholms Tekniska Institut ligger vid Liljeholmstorget, på plan 5 i Vårdhuset som du når via hiss A (om du kommer från gallerian hittar du hissen mellan Lindex och Hemtex).

Våra telefontider är vardagar mellan 9.00-12.00 & 13.00-16.00.

Har du frågor eller behöver hjälp, är du välkommen att kontakta oss via formuläret. Om din fråga gäller en specifik utbildning, uppge gärna vilken så att vi kan ge dig så bra svar som möjligt.

För frågor om antagningen till våra YH-utbildningar med start hösten 2022 är du välkommen att mejla oss på antagning@sti.se eller ringa 08-545 835 80

  Jag vill ha mer information och godkänner att STI använder mina uppgifter för att skicka ut nyhetsmail, information, marknadsföring och inbjudningar till event.

  Har du tappat bort dina betygskopior eller vill ha studieintyg kan du också skicka din fråga i formuläret. Kom då ihåg att uppge ditt namn, personnummer, utbildning och examensår. Vår handläggningstid är 3-5 arbetsdagar.
  Har du studerat på STI innan 2005 hittar du mer information om var du kan få ut dina betygsdokument här.

   

  Kontaktpersoner

  Eva Maria Matell

  tf. VD

  Civilingenjör Industriell ekonomi vid Tekniska Högskolan, Linköpings Universitet. Mer än 20 års erfarenhet från ledande befattningar inom industrin och IT-branschen som VD, Nordenchef, försäljning/marknadschef.

  Anna-Karin Härd

  Utbildningschef YH

  Utbildning inom miljöteknik. Arbetat med KY/YH utbildning sedan 1998 hos privata och kommunala anordnare. Ordförande i Yrkeshögskoleförbundet 2005-2011.

  Elin Wisbrant

  Marknadschef

  Lång erfarenhet av marknadsföring och kommunikation, senast på Blocket och har tidigare arbetat inom telekom och tv-distribution.

  Ewa Gränesjö

  Ekonomiansvarig och administratör för företagsutbildningar

  Utbildad ekonomiassistent/löneadministratör och har arbetat med ekonomi sedan 2007. Har även erfarenhet av kursverksamhet med granskning av att kurser var skattemässigt korrekta.

  Daniel Svenberg

  Marknadsförare & Innehållsproducent

  Utbildad video- och contentproducent. Skapar och redigerar och marknadsför STI:s innehåll för samtliga kanaler och plattformar.

  Annelie Möllenhoff

  Projektledare anbud

  Utbildad inom marknadsföring och har arbetat med utbildning sedan 2001, då med förmedling av utländska universitet och college. Har sedan arbetat inom Yrkeshögskolan sedan 2011, främst med IT-utbildningar.

  Olle Ax

  Affärsutvecklare och researcher

  Utbildad lärare med flera års erfarenhet av utbildningsproduktion inom YH. Har tidigare framför allt arbetat med språkundervisning, pedagogik och forskningsadministration.

  Robert Gustafsson

  Utbildningsledare

  Har stor erfarenhet av att jobba med ledarskap, försäljning, service och administration. Har tidigare jobbat som arbetsledare, utbildningsansvarig och butikschef.

  Kim Nyström

  Utbildningsledare

  Utbildning inom ekonomi och har erfarenhet av att jobba med ledarskap, försäljning och administration. Har tidigare jobbat som bl.a. arbetsledare och butikschef.

  Jennie Calminder

  Utbildningsledare

  Angelika Kermou

  Utbildningsledare

  Utbildad och arbetat inom Handel – Administration och marknadsföring. Har arbetat inom IT- och teknikbranschen sedan 2008. Har även tidigare erfarenheter som ekonomiassistent och administratör.

  Sissel Björnenak

  Utbildningsledare

  Lång erfarenhet av försäljning, administration samt ledarskap och upplärning i butik. Har tidigare jobbat som administratör och butikschef.

  Cecilia Klugman

  Utbildningsledare (föräldraledig)

  Utbildning inom el med yrkeserfarenhet inom elkonstruktion, ljudteknik och turnéledning. Har tidigare själv läst en Yh-utbildning på STI – och är nu med och utbildar nya studerande.

  Fabian Petrén

  Antagningsansvarig

  Mångårig erfarenhet av kundservice, administration och kommunikation. Har tidigare arbetat som bl.a. assistanskoordinator på alarmcenter och kommer senast från Blocket som huvudansvarig för annonsadministration och Customer Success.

  Luciano Triguero

  Lärare i Tillämpad matematik

  Fil dr i Teoretisk Fysik med 26 års erfarenhet från undervisning och 10 års erfarenheter inom forskning och utveckling inom yt- och molekylär fysik. Tidigare lärare vid Fysik och Matematik på KTH, Campus Haninge. Författare Tillämpad Matematik med MATLAB och Tillämpad Matematik från grundstadium till högskola.

  Marice Hellgren

  Administration- och servicekoordinator

  Är utbildad inom sälj och IT. Har lång erfarenhet inom försäljning, coachning och administration. Har arbetat som bl a butikschef, utesäljare och administratör.

  YH-program

  Hos oss kan du gå YH-program inom teknik och IT som ger dig bra jobb. Programmen är mellan 1 och 2 år och är gratis för den studerande samt ger rätt till studiemedel via CSN.

  Företagsutbildningar

  Som yrkesverksam kan du gå kurser och vidareutveckla dig hos oss. Vi specialanpassar även kurser inom teknikområdet till företag och organisationer. Kontakta oss om du vill ha mer information.

  "Utbildning utifrån arbetsmarknadens behov"

  Visa alla omdömen från studenter