Vill du kontakta oss?

Här hittar du kontaktinformation och lediga tjänster.

Kontaktinformation

STI ligger vid Liljeholmstorget, på plan 5 i Vårdhuset som du når via hiss A (om du kommer från gallerian hittar du hissen mellan Lindex och Hemtex).

Våra telefontider är vardagar mellan 9.00-12.00 & 13.00-16.00.

Har du frågor eller behöver hjälp, är du välkommen att kontakta oss via formuläret nedan. Om din fråga gäller en specifik utbildning, uppge gärna vilken så att vi kan ge dig så bra svar som möjligt.

Jag vill ha mer information och godkänner att STI använder mina uppgifter för att skicka ut nyhetsmail, information, marknadsföring och inbjudningar till event.

Svaren på de flesta vanliga frågor finns också samlade under sidan Frågor & Svar, så att du snabbt kan få svar på det du letar efter.
GÅ TILL VANLIGA FRÅGOR & SVAR

Om du vill veta något som rör din ansökan, antagningen till våra utbildningar och se viktiga datum så hittar du information här:
GÅ TILL ANSÖKNINGSINFORMATIONEN

Har du tappat bort dina betygskopior eller vill ha studieintyg kan du också skicka din fråga i formuläret. Kom då ihåg att uppge ditt namn, personnummer, utbildning och examensår. Vår handläggningstid är 3-5 arbetsdagar.
Har du studerat på STI innan 2005 hittar du mer information om var du kan få ut dina betygsdokument här.

Liljeholmstorget 7, 117 63 Stockholm

Kontaktpersoner

Thimmie Englund

VD

Lång erfarenhet av utbildning som bland annat rektor på gymnasie och chef inom YH. Har även jobbat på konsultbyrå som regionchef samt med marknadsföring inom musikindustrin.

Anna-Karin Härd

Utbildningschef YH

Utbildning inom miljöteknik. Arbetat med KY/YH utbildning sedan 1998 hos privata och kommunala anordnare. Ordförande i Yrkeshögskoleförbundet 2005-2011.

Elin Wisbrant

Marknadschef

Mångårig erfarenhet av marknadsföring och kommunikation, både inom nya och traditionella medier. Kommer senast från Blocket och har tidigare arbetat inom telekom och tv-distribution.

Ewa Gränesjö

Ekonomiansvarig & Kursadministratör

Utbildad ekonomiassistent/löneadministratör och har arbetat med ekonomi sedan 2007. Har även erfarenhet av kursverksamhet med granskning av att kurser var skattemässigt korrekta.

Ida Jarlhamre

Affärsansvarig Företagsutbildningar

Utbildad projektledare med sju års erfarenhet av utbildning, bl a som lärare och biträdande rektor. Har tidigare många års erfarenhet av styrelseuppdrag och har varit med och utvecklat ekonomiska föreningar.

Daniel Svenberg

Innehållsproducent

Utbildad video- och contentproducent. Marknadsför-, skapar och redigerar STIs innehåll för digitala kanaler och plattformar.

Jennie Calminder

Administration- och servicekoordinator

Har arbetat med handläggning inom kommunen samt har även lång erfarenhet inom administration som konsult.

Monica Villalba

Utbildningsledare

Monica har erfarenhet från sälj och marknadsföring inom medicinteknikbranschen. Hon har jobbat med projektledning och organisationsutveckling samt ansvarat för utbildning och kompetensutveckling inom stora internationella företag.

Benjamin Bengtsson

Utbildningsledare

Utbildning inom energisystem. Har tidigare erfarenhet från stålindustrin samt YH-utbildning och undervisning.

Kim Nyström

Utbildningsledare

Utbildning inom ekonomi och har erfarenhet av att jobba med ledarskap, försäljning och administration. Har tidigare jobbat som bl.a. arbetsledare och butikschef.

Annelie Möllenhoff

Utbildningsledare

Utbildad inom marknadsföring och har arbetat med utbildning sedan 2001, då med förmedling av utländska universitet och college. Har sedan arbetat inom Yrkeshögskolan sedan 2011, främst med IT-utbildningar.

Cecilia Klugman

Utbildningsledare

Utbildning inom el med yrkeserfarenhet inom elkonstruktion, ljudteknik och turnéledning. Har tidigare själv läst en Yh-utbildning på STI – och är nu med och utbildar nya studerande.

Ivar Cahling

Utbildningsledare

Arbetat med YH sedan 2011 som utbildningsledare och kursledare. Lång erfarenhet som marknadsförare och affärsutvecklare inom näringslivet nationellt och internationellt.

Luciano Triguero

Lärare i Tillämpad matematik

Fil dr i Teoretisk Fysik med 26 års erfarenhet från undervisning och 10 års erfarenheter inom forskning och utveckling inom yt- och molekylär fysik. Tidigare lärare vid Fysik och Matematik på KTH, Campus Haninge. Författare Tillämpad Matematik med MATLAB och Tillämpad Matematik från grundstadium till högskola.

YH-Utbildningar

Hos oss kan du gå YH-utbildningar inom teknik och IT som ger dig bra jobb. Utbildningarna är mellan 1 och 2 år och är gratis för den studerande samt ger rätt till studiemedel via CSN.

Företagsutbildningar

Som yrkesverksam kan du gå kurser och vidareutveckla dig hos oss. Vi specialanpassar även kurser inom teknikområdet till företag och organisationer. Kontakta oss om du vill ha mer information.

sti logo horisontell

"Utbildning utifrån arbetsmarknadens behov"

Visa alla omdömen från studenter