Lediga tjänster

Antagningsansvarig

Varje år söker flera tusen personer till YH-utbildningar inom teknik och IT hos oss på Stockholms Tekniska Institut. I sin ansökan skickar de in betyg, intyg och referenser, och de som är behöriga går sedan vidare till våra urvalstester. Allt detta ska bedömas och projektledas - och nu söker vi dig som vill ha det huvudsakliga ansvaret för detta. Som antagningsansvarig på STI leder du alla de operativa processerna för antagningen utifrån satt plan. Du koordinerar arbetet och förverkligar planerna för våra urvalstester, behörighetstester och förberedande kurser. 

En stor och viktig del i arbetet är att göra bedömningar av ansökningar. Du är även ansiktet utåt för våra sökande och svarar på alla inkommande antagningsfrågor på mejl och telefon. Du kommer även att vägleda sökande hur de gör för att komplettera genom att skicka in ytterligare referenser eller genom att göra våra behörighetstester. 

Du rapporterar till mig, marknadschef Elin Wisbrant, och tillsammans tar vi fram planen för antagningen. Du arbetar tillsammans med vår innehållsproducent i kommunikationsfrågor och är en del av vårt härliga marknadsteam på fyra personer. 

Anställningen är en projektanställning 15 januari-15 september 2021, på 100% fram till 15 juni och 50% därefter. Yrkeshögskolan växer och rollen kan eventuellt bli permanent. 

Vem är du?

Du trivs med att arbeta operativt och strukturerat, har förmåga att driva ditt eget arbete framåt och fatta egna beslut. Ansökningarna är stundtals många och det krävs både noggrannhet och effektivitet för att lyckas i arbetet. Du har förmågan att utifrån detaljer bedöma helheten kring en persons möjligheter och potential.

Du har också en mycket god datorvana, eftersom du inte bara arbetar i våra olika administrativa system utan också eftersom vi genomför alla urvalstester online och du projektleder det arbetet (exempelvis gruppintervjuer i Zoom och urvalstest online). Du leder dina kollegor och externa resurser i det arbetet.

Du är kommunikativ och tvekar inte att ta kontakt med de sökande, både via mejl och telefon. En del skriftlig kommunikation ingår så du behöver kunna uttrycka dig bra i text. Vi tror att du har eftergymnasial utbildning inom exempelvis personalvetenskap, ekonomi, administration eller annat relevant område.

Dina arbetsuppgifter

  • Löpande bedöma alla inkommande ansökningar och självständigt fatta beslut för att anta studenter. 
  • Operativt leda urvalstester, behörighetstester och preparandkurser utifrån satt plan. Du sköter bland annat inbjudningar, planering och bokningar av resurser för genomförandet av tester, och ordnar med kursledare för preparandkurser. 
  • Ha en dialog med våra utbildningsledare kring respektive utbildning.
  • Ta fram relevant statistik och göra enklare analyser för antagningsläget.
  • Administrera och ta fram innehållet på vår antagningsplattform, och även ta fram underlag för extern kommunikation kring STI:s antagning tillsammans med vår innehållsproducent. 
  • Svara på inkommande antagningsfrågor från sökande samt ta kontakt med sökande vid behov av exempelvis kompletteringar.
  • Ihop med kollegor representera STI på event och mässor för att svara på frågor om antagningen och våra utbildningar. 
  • Utveckla och förbättra antagningsprocessen tillsammans med marknadschef. 

Ansökan 

Välkommen med din ansökan via LinkedIn eller via mejl till mig marknadschef Elin Wisbrant snarast möjligt, intervjuer sker löpande. Sista datum för ansökan är 5 november.

Spontanansökan

Vi letar alltid efter duktiga och engagerade medarbetare som drivs av att jobba med kompetensutveckling. Varmt välkommen att höra av dig till oss med en spontanansökan där du berättar lite mer om dig själv och dina kompetenser. 

Skicka ett mail till info@sti.se där du berättar lite mer om dig själv och vad du är intresserad av att jobba med så hör vi av oss till dig! 

Kontakta oss

Hör gärna av dig om du har frågor eller vill veta mer om hur det är att jobba på Stockholms Tekniska Institut.

Jag vill ha mer information och godkänner att STI använder mina uppgifter för att skicka ut nyhetsmail, information, marknadsföring och inbjudningar till event.

Adress

Liljeholmstorget 7, 117 63 Stockholm

E-post

info@sti.se

Telefon

08-545 835 80

"Utbildning utifrån arbetsmarknadens behov"

Visa alla omdömen från studenter