Jobba hos oss

Bli en i teamet! På STI står kvalitet i fokus och vår verksamhet präglas av samarbete och öppenhet. Här hittar du alla lediga tjänster hos oss just nu.

Vi söker en utbildningsledare (fast vikariat)

Vi söker en fast vikarie som utbildningsledare till våra väl etablerade YH-utbildningar inom IT, teknik och samhällsbyggnad. Utbildningsteamet består av sex utbildningsledare, två kursledare, en administrations- och servicekoordinator och leds av en utbildningschef. Vi har regelbundet behov av en vikarie som kan kliva in när behovet uppstår. Vi tror jobbet kan passa en person med bakgrund i utbildningsvärlden som nyligen gått i pension eller bara vill arbeta deltid utan ett fast schema.

Våra YH-utbildningar är framtagna efter arbetsmarknadens behov, och samarbetet med branschen är en viktig del i vår verksamhet. Våra samarbetsföretag är med i både utformandet och genomförandet av utbildningarna och det gör att vi kan säkerställa att de studerande får rätt kompetens. Vårt kontor och våra utbildningslokaler ligger i Liljeholmen. STI har funnits sedan 1924 och är en icke vinstdrivande stiftelse.

Dina arbetsuppgifter

Som vikarierande utbildningsledare leder du det dagliga arbetet med utbildningens utformning och innehåll. Du arbetar med att genomföra kursplaner, vägleda kursledare och föreläsare, viss schemaläggning, stötta i arbetet med att hitta LIA-praktikplatser och hantera uppkommande studerandeärenden.

Arbetet innebär omfattande kontakter med arbetslivet, genom uppföljning av platser för lärande i arbete (LIA) och arbete med utbildningarnas ledningsgrupper. Du kommer att hantera utbildningar som både bedrivs på plats som på distans. Rollen erbjuder stor variation och många olika kontaktytor och frågeställningar som rör både studerande, kursledare och företag. Sammantaget blir du en mycket viktig person för vår studerande på deras väg mot en ny eller förändrad yrkeskarriär.

Vem är du?

För att lyckas i rollen och trivas i rollen tror vi att:

  • Du har förmåga att driva ditt arbete framåt och fatta egna beslut. I detta är du också ansvarstagande, inlyssnande och relationsskapande.
  • Du är kommunikativ och pedagogisk, och har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
  • Du delar våra värdeord: kvalitet, utveckling, samarbete och engagemang.

STI är en snabbfotad organisation med tydliga målsättningar och du kommer att få stort utrymme att påverka både dina uppgifter och vår verksamhet. Vi arbetar med inkluderande processer där alla medarbetare bidrar till att skapa Sveriges bästa lärandeupplevelse för STI:s studenter.

Tidigare erfarenheter:

  • Du har eftergymnasial utbildning och intresse för både lärande, teknik och människors växt och utveckling.
  • Det är meriterande om du har erfarenheter från yrkeshögskolan, IT-branschen eller teknik- och samhällsbyggnadsområdet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och hur vi bedömer att du passar in i vårt team.

Ansökan

Vikariatet är timbaserad baserat på uppkommande behov på hel- eller deltid.

Välkommen med din ansökan och CV via mejl till utbildningschef Anna-Karin Härd. Senast 24 november vill vi ha din ansökan men skicka gärna in den redan idag.

Spontanansökan

Vi letar alltid efter duktiga och engagerade medarbetare som drivs av att jobba med kompetensutveckling. Varmt välkommen att höra av dig till oss med en spontanansökan där du berättar lite mer om dig själv och dina kompetenser. 

Skicka ett mail till info@sti.se där du berättar lite mer om dig själv och vad du är intresserad av att jobba med så hör vi av oss till dig! 

"Utbildning utifrån arbetsmarknadens behov"

Visa alla omdömen från studenter