Jobba hos oss

Bli en i teamet! På Stockholms Tekniska Institut står kvalitet i fokus och vår verksamhet präglas av samarbete och öppenhet. Här hittar du alla lediga tjänster hos oss just nu.

Vi söker en utbildningsledare (vikariat)

Stockholms Tekniska Institut är en yrkeshögskola med utbildningar inom IT, teknik och samhällsbyggnad. Våra utbildningar är framtagna efter arbetsmarknadens behov och samarbetet med arbetslivet är en mycket viktig del i vår verksamhet. Våra samarbetsföretag är med i både utformandet och genomförandet av utbildningarna och det gör att vi kan säkerställa att de studerande får rätt kompetens. Stockholms Tekniska Institut är en icke vinstdrivande stiftelse som grundades redan 1924. Vårt kontor och våra utbildningslokaler ligger i Liljeholmen.

Nu söker vi en vikarierande utbildningsledare till väl etablerade Yh-utbildningar inom IT, Teknik och Samhällsbyggnad. Teamet YH består av flera utbildningsledare också av en utbildningschef, en administrations- och servicekoordinator och två kursledare.

Dina arbetsuppgifter
Som utbildningsledare leder du det dagliga arbetet i utbildningarna men har också ett ansvar för att utveckla utbildningen. Du arbetar med att utforma kursplaner, rekrytera kursledare, planera schema, skaffa LIA-platser, hantera studerandeärenden. Du medverkar även i rekrytering och urval av de studerande tillsammans med vårt Marknadsteam.
 
Arbetet innebär omfattande kontakter med arbetslivet, såväl underhåll av befintliga som etablering av nya, anskaffning och uppföljning av platser för lärande i arbete (LIA) och arbete med utbildningarnas ledningsgrupper. Du kommer att hantera såväl utbildningar som bedrivs på plats som på distans.
 
Vem är du?
Vår bild av dig som person är att:
• Du har förmågan att driva ditt eget arbete framåt och fatta egna beslut. I detta är du också ansvarstagande, inlyssnande och relationsskapande.
• Du är kommunikativ och pedagogisk, och har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
• Du delar våra värdeord: kvalitet, utveckling, samarbete och engagemang.
 
Det är en fördel om du trivs med att arbeta i en snabbt växande organisation som har tydliga målsättningar, och att du vill vara med och bygga upp och sätta ramar och plan för både ditt och Stockholms Tekniska Instituts arbete. 
 
Tidigare erfarenheter:
• Du har eftergymnasial utbildning och intresse för såväl teknik som människor.
• Det är meriterande om du har erfarenheter från yrkeshögskolan, IT-branschen eller teknik- och samhällsbyggnadsområdet.
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och hur vi bedömer att du passar in i vårt team.
 
Ansökan
Tjänsten är ett vikariat på hel- eller deltid enligt överenskommelse och med start snarast möjligt och beräknas pågå januari ut med möjlig förlängning. Välkommen med din ansökan och CV via mejl till utbildningschef Anna-Karin Härd. Skicka gärna in din ansökan inklusive löneanspråk redan idag.

Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts när vi funnit rätt person.

Kursledare för YH-utbildningar inom IT

Stockholms Tekniska Institut är en yrkeshögskola med utbildningar inom IT, teknik och samhällsbyggnad.

Våra utbildningar är framtagna efter arbetsmarknadens behov, och samarbetet med branschen är en viktig del i vår verksamhet. Våra samarbetsföretag är med i både utformandet och genomförandet av utbildningarna och det gör att vi kan säkerställa att de studerande får rätt kompetens.

Nu söker vi dig som vill utbilda bland annat blivande Javautvecklare.

Vem är du?

Vår bild av dig som person är att:

 • Du har förmågan att driva ditt eget arbete framåt och fatta egna beslut. I detta är du också ansvarstagande, inlyssnande och relationsskapande.
 • Du har en bred allround bakgrund inom utveckling.
 • Du är pedagogisk och metodisk i ditt arbetssätt.
 • Du är kreativ och vill ha frihet under ansvar.
 • Du delar våra värdeord: kvalitet, utveckling, samarbete och engagemang.

Det är meriterande om du undervisat tidigare, gärna på yrkeshögskola. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och hur vi bedömer att du passar in i vårt team.

Om tjänsten

Tjänsten är på heltid med start i juni.

Undervisningen sker både på plats i våra lokaler och online, såväl i realtid som med förinspelat material. Att ta fram undervisningsmaterial, on demand-kurser, betygsätta, handleda och supporta studerande såväl son administration ingår i tjänsten.

Vi erbjuder dig att ta stort eget ansvar och vara del i tekniska utbildningar och hjälpa nya personer till utvecklaryrket.

Det är en fördel om du trivs med att arbeta i snabbväxande organisationer som har tydliga målsättningar, och att du vill vara med och bygga upp och sätta ramar och plan för både ditt och Stockholms Tekniska Instituts arbete.

Ansökan

Välkommen med din ansökan bestående CV, personligt brev och löneanspråk via mejl till utbildningschef Anna-Karin Härd. Skicka gärna in din ansökan redan idag, dock senast 2022-03-07. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts när vi funnit rätt person.

Spontanansökan

Vi letar alltid efter duktiga och engagerade medarbetare som drivs av att jobba med kompetensutveckling. Varmt välkommen att höra av dig till oss med en spontanansökan där du berättar lite mer om dig själv och dina kompetenser. 

Skicka ett mail till info@sti.se där du berättar lite mer om dig själv och vad du är intresserad av att jobba med så hör vi av oss till dig! 

Kontakta oss

Hör gärna av dig om du har frågor eller vill veta mer om hur det är att jobba på Stockholms Tekniska Institut.

  Jag vill ha mer information och godkänner att STI använder mina uppgifter för att skicka ut nyhetsmail, information, marknadsföring och inbjudningar till event.

  Adress

  Liljeholmstorget 7, 117 63 Stockholm

  E-post

  info@sti.se

  Telefon

  08-545 835 80

  "Utbildning utifrån arbetsmarknadens behov"

  Visa alla omdömen från studenter