Jobba hos oss

STI är en framgångsrik yrkeshögskola som fortsätter att växa. Vi är en stiftelse som grundades 1924 och har idag ca 400 studerande på våra YH-utbildningar och vi bedriver även kurser för företag. Kvalitet står i fokus och arbetsplatsen präglas av samarbete och öppenhet.

Lediga tjänster

Jobba-hos-oss

 

  • KURSLEDARE/KONSULT 
    Genom att arbeta som kursledare har du möjlighet att se de studerande utvecklas direkt framför dina ögon. Du kan arbeta både under längre perioder eller vid sidan av andra uppdrag beroende på vilken kurs det gäller. Läs mer om vilka kurser vi letar kursledare till just nu. Läs mer och ansök.
  • SPONTANANSÖKAN
    Vi letar alltid efter duktiga och engagerade medarbetare. Passar ingen av rollerna ovan in på dig är du varmt välkommen att skicka in en spontanansökan. Läs mer och ansök.

Vad vi står för

Kvalitet

Vi agerar professionellt med fokus på kvalitet 
i allt vi gör.

Utveckling

Vi bygger kompetens och framgång genom utveckling av personer och verksamhet.

Samarbete

Vi samarbetar och bygger långsiktiga relationer med nytta för alla parter.

Engagemang

Vi skapar bättre resultat genom glädje 
och engagemang.

Paper

Spontanansökan

Vi letar alltid efter duktiga och engagerade medarbetare som drivs av att jobba med kompetensutveckling. Varmt välkommen att höra av dig till oss med en spontanansökan där du berättar lite mer om dig själv och dina kompetenser. 

Skicka ett mail till info@sti.se där du berättar lite mer om dig själv och vad du är intresserad av att jobba med så hör vi av oss till dig! 

Kontakta oss

Hör gärna av dig om du har frågor eller vill veta mer om hur det är att jobba på Stockholms Tekniska Institut.

Jag vill ha mer information och godkänner att STI använder mina uppgifter för att skicka ut nyhetsmail, information, marknadsföring och inbjudningar till event.

Adress

Liljeholmstorget 7, 117 63 Stockholm

E-post

info@sti.se

Telefon

08-545 835 80

sti logo horisontell

"Utbildning utifrån arbetsmarknadens behov"

Visa alla omdömen från studenter