Jobba hos oss

Bli en i teamet! På STI står kvalitet i fokus och vår verksamhet präglas av samarbete och öppenhet. Här hittar du alla lediga tjänster hos oss just nu.

Antagningsansvarig (vikariat)

Vi söker dig som vill axla rollen som antagningsansvarig på STI när vår nuvarande kollega börjar studera till hösten. Tjänsten börjar med en projektanställning på 2 månader (juni samt augusti) med ambitionen att övergå till ett vikariat på 1,5 år.

Rollen som antagningsansvarig på STI
Varje år ansöker tusentals personer till STI:s utbildningar. Vårt uppdrag att anta studerande och att fylla alla utbildningsplatser är högt prioriterat – och något som vi satsat på att utveckla under flera års tid.

Som STI:s antagningsansvarig har du det viktiga operativa ansvaret för antagningen från början till slut. Du har också en central roll, som vårt ansikte utåt, i att göra STI till våra sökandes förstaval.

En stor del av arbetet ägnar du åt att bedöma ansökningar och att kommunicera med sökande via antagningsplattform, mejl och telefon. Du svarar på frågor, informerar om våra utbildningar och ger vägledning kring deras ansökan.

Under vikariatet på 1,5 år kommer du även att ansvara för:

 • Leda och utveckla arbetet med urvalstester, behörighetstester och preparandkurser.
 • Administrera och ansvara för innehållet på antagningsplattformen.
 • Producera kommunikation kring antagningen tillsammans med marknadsansvarig.
 • Ha en nära dialog med våra utbildningsledare kring respektive utbildning.
 • Representera STI på event och mässor tillsammans med kollegor.
 • Ta fram statistik och analyser för antagningsläget.
 • Utveckla målgruppinsikter kring våra sökande.
 • Utvärdera och löpande förbättra antagningsprocessen.

Du blir en del av STI:s marknadsteam på 5 personer, där vi inte bara arbetar engagerat utan också ser till att ha roligt tillsammans! Du rapporterar till marknadschefen.

För att lyckas i rollen behöver du:

 • Ha förmåga att i perioder hantera hög arbetsbelastning där många ansökningar ska bedömas, både noggrant och effektivt.
 • Trivas med att kontakta sökande via mejl och telefon och att hantera inkommande samtal.
 • Kunna arbeta självständigt, strukturerat och se till att uppgifter blir utförda.
 • Ha lätt för att samarbeta med andra.
 • Vara duktig på att skriva, och kunna formulera dig tydligt och effektivt på flytande svenska.
 • Goda datakunskaper (för ex. administrativa system, online-tester, enklare statistik i Excel)
 • Ha några års relevant jobberfarenhet, t ex inom kundservice, administration, rekrytering eller kommunikation.

Villkor för tjänsten:

Inledande projektanställning på 2 månader, under juni och augusti 2024. Du arbetar tillsammans med, och lärs upp av nuvarande antagningsansvarig under delar av sommaren, med planen att du tar över ansvaret i slutet av augusti. Erbjudande om 1,5-årsvikariat kan vi ge som tidigast i slutet av juni. Vi söker dig som kan jobba heltid i juni och augusti samt är intresserad av vikariatet.

Låter detta som en roll för dig?
Skicka din ansökan via e-post, med personligt brev och CV, till marknadschef Elin Wisbrantelin.wisbrant@sti.se. Bekräfta redan i din ansökan att du är tillgänglig för projektanställningen juni + augusti och är intresserad av vikariatet.

Skicka din ansökan snarast möjligt, då urval och intervjuer sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten ber vi dig skicka dem via e-post.

Välkommen till STI!

Spontanansökan

Vi letar alltid efter duktiga och engagerade medarbetare som drivs av att jobba med kompetensutveckling. Varmt välkommen att höra av dig till oss med en spontanansökan där du berättar lite mer om dig själv och dina kompetenser. 

Skicka ett mail till info@sti.se där du berättar lite mer om dig själv och vad du är intresserad av att jobba med så hör vi av oss till dig! 

"Utbildning utifrån arbetsmarknadens behov"

Visa alla omdömen från studenter