En julhälsning från STI

Vilket år!

Vi summerar 2020 som ett år med omställning och nya utmaningar, men som vi klarat bra och lärt oss mycket av. 

Det största händelsen under året är utan tvekan det digitala språng vi gjorde i mars månad. På några dagar gick vi från att ha vår undervisning på plats till distanslösningar. Jag vill rikta ett stort tack till alla medarbetare och konsulter för en fantastisk insats för att vi tillsammans såg till att våra studenter kunde fortsätta sin utbildning på ett säkert sätt. 

En av årets höjdpunkter var starten av vår helt nya utbildning UX-designer, som visade sig bli en av de mest populära utbildningarna vi haft på mycket länge. 2020 var även året då vi även började med korta YH-kurser, med hela 6 nya kurser under året inom IT och samhällsbyggnad, framtagna specifikt för arbetsmarknadens behov. 

När vi nu ser fram emot 2021 gör vi det med många nya erfarenheter och stor nyfikenhet. Stockholms Tekniska Institut har fått rekordmånga ansökningar och gjort ett positivt ekonomiskt resultat under året vilket innebär att vi kan fortsätta skapa och leverera utbildning med hög kvalité som leder till framtidsjobb. Nu när Yrkeshögskolan växer och det görs ytterligare satsningar av regeringen så är det vi gör tillsammans en mycket meningsfull sak, och jag är stolt över vår verksamhet. Det här tar vi med oss in i 2021.
 
God jul och gott nytt år önskar alla vi som jobbar på Stockholms Tekniska Institut!