STI flyttar till härliga Liljeholmen

I sommar flyttar STI till nya och modernare lokaler i Liljeholmen, vid Liljeholmstorgets Galleria.

I nya, fräscha lokaler som är utformade för modern utbildning kan vi erbjuda en studiemiljö med hög kvalitet.  Med bättre anpassade klassrum samt fler grupprum, studieplatser och gemensamma utrymmen ges alla möjligheter för lärande och utveckling.

"Vi är väldigt glada över flytten och ser fram emot att välkomna våra studerande och samarbetspartners till oss i Liljeholmen i höst. Det har varit viktigt för oss att skapa en bra studerandemiljö för att bedriva modern utbildning med hög kvalitet. Ett stort fokus har också varit närheten till bra kommunikationer, både för våra studerandes skull men också för att möjliggöra ett gott samarbete med våra samarbetspartners." - Magnus Öhman, VD på STI.

Närheten till bra kommunikationer gör att det blir enkelt för studerande, kursdeltagare, kursledare och samarbetspartners att mötas på STI då Liljeholmen är en knutpunkt där tunnelbana, buss och tvärbanan möts.

Liljeholmen är ett attraktivt och studentvänligt område med ett levande torg, restauranger, caféer och shopping. Med närheten till vackra vyer vid vattnet, både i Marievik och Trekanten så kan de studerande hämta ny energi mellan lektionerna.

Vår nya adress blir Liljeholmstorget 7. Välkommen att besöka oss efter sommaren!