Info om antagningen 2020

Har du sökt eller planerat att söka en utbildning på Stockholms Tekniska Institut i höst? Här hittar du information med anledning av coronaviruset.

Ansökan är fortfarande öppen till 6 maj
Alla höstens utbildningar startar och vi är förberedda på att erbjuda våra utbildningar på distans i höst, om det krävs. Vi har redan idag gått över till distansundervisning i våra pågående utbildningar.

Vad händer med min ansökan?
Du som söker en utbildning på STI ska känna dig helt trygg med att vi kommer genomföra tester och antagning på ett säkert sätt. För antagningen tar vi nu fram en lösning för att kunna göra urvalstester, behörighetstester och preparandkurser i dessa tider. Vi återkommer med mer information till dig som ansökt hur testerna kommer gå till i år. 

Det blir öppet hus online i år
Precis som många andra har vi beslutat inte ha något öppet hus i skolans lokaler just nu. Detta tycker vi är jättetråkigt, men vill såklart att du ändå får veta mer, se skolan, lära känna oss och få svar på alla dina frågor. Därför kommer vi att ge dig vår version av öppet hus online nu i vår. Vi ska göra allt vi kan för att visa dig skolan och ge en känsla av hur det är att gå här på Stockholms Tekniska Institut. Följ oss på Facebook eller Instagram så missar du inget innehåll från oss!

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du ha frågor och funderingar.