Höstens nya företagsutbildningar

Vi på Stockholms Tekniska Institut skapar förutsättningar för att teknik och IT-branschen ska kunna fortsätta utvecklas i takt med samhällets förändringar och inte minst för att möta behovet av nya tekniker och arbetssätt. För det finns inget bäst före-datum på någon: alla kan ges chansen till ny kunskap, oavsett vem du är, var du är i karriären eller var du befinner dig.

Vi har därför tagit fram en rad företagsutbildningar för yrkesverksamma som vill ta kunskaperna till nya nivåer. Tillsammans med branschexperter och föreläsare bygger vi vidare på den nuvarande kompetensen så att du kan fortsätta bidra med utvecklingen inom ditt område och i din organisation.

Våra företagsutbildningar genomförs via online-lektioner, så du kan delta oavsett var du befinner dig i landet.

Med start i november kommer vi erbjuda en rad kurser med fokus på utveckling. Först ut är utbildningarna IT-säkerhet för webbutvecklare och Automation med Docker & Kubernetes vilka leds av och är framtagna tillsammans med den erfarne och mycket uppskattade kursledaren Stefan Holmberg från Systementor. Under två intensiva dagar får du som utvecklare nya kunskaper som lyfter både dig och ditt företag och gör er redo att möta framtidens utmaningar.

Johan Svahn är affärsområdesansvarig för Stockholms Tekniska Instituts företagskurser. Han har tidigare drivit ett flertal bolag inom IT, och även varit utbildningskonsult direkt hos företag:

- Vi ser de utmaningar som många företag står inför vad gäller rätt aktuell och ny kompetens, till exempel inom IT-säkerhet, automation och cloud-tjänster. I vår satsning på korta intensivkurser för yrkesverksamma så möjliggör vi för företag att öka kompetensen inom den egna organisationen, på ett flexibelt sätt. Med små medel kan man ofta både framtidssäkra, effektivisera och spara pengar med de resurser man har.