STI Alumni

STI Alumni är en arena skapat av STI för att främja nätverkande och professionell utveckling. Nätverket är för dig som studerat eller studerar på STI samt STI:s anställda och kursledare.

Så går du med

STI Alumni ger dig möjlighet att nätverka med tidigare studiekamrater, dela värdefulla karriärråd och utforska jobbmöjligheter. Du kan ta del av branschnyheter, experttips, andra STI-alumners framgångar, och få tips på kompetensutveckling. Du har även möjlighet att engagera dig i STI:s utbildningar och bidra till kompetensförsörjningen i landet.

Du är välkommen att gå med i STI Alumni om du har genomfört minst en kurs på STI, om du är nuvarande eller tidigare anställd på STI, eller är eller har varit kursledare/föreläsare på STI.

Välkommen till STI Alumni!

Gå med i STI Alumni

Anmäl dig till nyhetsbrev för STI Alumni

Jag godkänner att STI använder mina uppgifter för att skicka ut nyhetsmail, information, marknadsföring och inbjudningar till event. Vi delar inte med oss av din information till någon annan.

Skräddarsydda utbildningar​

För företag som vill investera i sina anställdas kompetensutveckling, erbjuder STI skräddarsydda utbildningar. ​

Dessa utbildningar anpassas efter företagets specifika behov och kan genomföras för såväl enstaka personer som hela avdelningar. Flexibilitet är en nyckelfaktor vid dessa utbildningar, både när det gäller tidsschema och val av kompetensområden.​

Kontakta oss med din förfrågan

Uppdragsutbildning

För offentliga organisationer och privata företag som vill använda sig av STI:s befintliga YH-program, erbjuder STI uppdragsutbildningar. Dessa kan anpassas efter behov och kan genomföras helt eller delvis. ​

Vid avslutad kurs får kursdeltagarna YH-poäng och möjlighet att erhålla en hel YH-examen.

Kontakta oss med din förfrågan

"Utbildning utifrån arbetsmarknadens behov"

Visa alla omdömen från studenter