Branschdagar

STI:s branschdagar är den naturliga mötesplatsen mellan studielivet och arbetslivet.

Om STI:s Branschdagar

STI arrangerar minst två branschdagar varje år, där våra studenter kan nätverka och träffa företag inom deras utbildningsområde. Det är en fantastisk möjlighet för företag att presentera sig, nätverka med studerande som i sin tur går en utbildning som ger rätt kompetens för den kommande yrkesrollen. Genom LIA-praktik får studenterna både möjlighet att utveckla denna kompetens och erfarenhet inom sitt branschområde, vilket gör er rekrytering enklare och effektivare.

Branschdagarna är också en möjlighet för en framtida dialog om praktik och rekrytering. LIA-praktiken är ett viktigt inslag i alla våra YH-program, eftersom det ger studenterna stor erfarenhet av sin kommande yrkesroll. Företaget lär också känna en potentiell ny medarbetare som redan under praktikperioden kan sätta sig in i företagets struktur och projekt.

Att delta på branschdagarna helt kostnadsfritt. Låt er verksamhet växa och utvecklas genom de bästa talangerna från STI.

Du hittar mer information om hur ditt företag kan växa genom LIA-praktik här

Branschdagen 2023

Under Branschdagen 2023 träffar du studerande från STI:s utbildningar inom IT, teknik och samhällsbyggnad. Ditt företag har möjlighet att göra en frivillig kortare presentation av er verksamhet och våra studenter hade sedan möjlighet att ställa frågor.

Branschdagen 2023 äger rum i oktober. Mer info kommer  

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för företag

"Utbildning utifrån arbetsmarknadens behov"

Visa alla omdömen från studenter