Branschdagar

Den naturliga mötesplatsen mellan studielivet och arbetslivet

Våra branschdagar

Varje år har vi minst två branschdagar på Stockholms Tekniska Institut. På branschdagen får våra studenter möjlighet att nätverka och lyssna på företag inom sitt utbildningsområde. Det är en fantastisk chans för företag att presentera sig, hitta duktiga studenter för framtida praktikperioder och inte minst knyta kontakter för framtida rekryteringar.

LIA-praktiken är ett viktigt inslag i alla våra YH-utbildningar. Så mycket som en tredjedel av ett YH-program består av praktik. Så ta chansen att vara med på våra populära branschdagar för att lära känna studenter som är intresserade av att göra sin LIA-praktik på ert företag. Mer info om LIA-praktik hittar du här.

Att delta på branschdagarna är helt kostnadsfritt.

Tid och plats

Branschdagen för våra IT-utbildningar är torsdag 21 april kl. 10.00 - 12.00

Här träffar du studenter som läser programmen iOS/Android Developer, Javautvecklare och UX-designer. Varje företag har möjlighet att göra en kortare presentation av sin verksamhet och våra studenter hade sedan möjlighet att ställa frågor.

Branschdagen för våra teknikutbildningar är 9 november.

 

Hur anmäler jag mitt företag?

  • För att anmäla ditt företag till IT-branschdagen 2022 fyller du enkelt i dina uppgifter i detta formulär. Om du har frågor om dagen kontaktar du oss enkelt på info@sti.se.

"Utbildning utifrån arbetsmarknadens behov"

Visa alla omdömen från studenter