Branschdagar

STI:s branschdagar är den naturliga mötesplatsen mellan studielivet och arbetslivet.

Om STI:s Branschdagar

Varje år har vi minst två branschdagar på STI. Under branschdagarna får våra studerande möjlighet att nätverka och lyssna på företag inom sitt utbildningsområde. Det är en fantastisk möjlighet för företag att presentera sig, nätverka med studerande som i sin tur går en utbildning som ger rätt kompetens för den kommande yrkesrollen. Under branschdagarna möts bransch och studerande för en dialog om kommande möjligheter för praktik och inte minst knyta kontakter för framtida rekrytering.

LIA-praktiken är ett viktigt inslag i alla våra YH-utbildningar eftersom det ger den studerande en direktkontakt med sin yrkesroll. Företaget lär också känna en potentiell ny medarbetare som redan under praktikperioden kan sätta sig in i företagets struktur och projekt. Så mycket som en tredjedel av ett YH-program består av LIA. Låt din verksamhet växa och utvecklas med hjälp av talanger från STI.

Mer info om hur ditt företag kan växa genom LIA-praktik hittar du här.

Att delta på branschdagarna är alltid kostnadsfritt för företag.

Branschdagen för IT

Under branschdagen för STI:s IT-utbildningar träffar du studerande från programmen iOS/Android Developer, UX-designer och Javautvecklare.

Branschdagen för STI:s IT-utbildningar är 9 mars kl 12.00 - 15.00.  Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för företag så håller vi dig uppdaterad.

Hur anmäler jag mitt företag till Branschdagen för IT-utbildningar?

Du anmäler ditt företag genom att fylla i detta formulär

Varmt välkommen till STI!

Branschdagen för Teknik och Samhällsbyggnad

Under Branschdagen för Teknik och Samhällsbyggnad träffar du studerande från programmen VVS-projektör, Järnvägsprojektör, Infrastrukturprojektör BIM, och Automationsingenjör .Varje företag har möjlighet att göra en frivillig kortare presentation av sin verksamhet och våra studenter hade sedan möjlighet att ställa frågor.

Branschdagen för Teknik och Samhällsbyggnad äger rum hösten 2023. Mer info kommer  

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för företag

"Utbildning utifrån arbetsmarknadens behov"

Visa alla omdömen från studenter