Branschdagar

STI:s branschdagar är den naturliga mötesplatsen mellan studielivet och arbetslivet.

Om STI:s Branschdagar

STI arrangerar minst två branschdagar varje år, där våra studenter kan nätverka och träffa företag inom deras utbildningsområde. Det är en fantastisk möjlighet för företag att presentera sig, nätverka med studerande som i sin tur går en utbildning som ger rätt kompetens för den kommande yrkesrollen. Genom LIA-praktik får studenterna både möjlighet att utveckla denna kompetens och erfarenhet inom sitt branschområde, vilket gör er rekrytering enklare och effektivare.

Branschdagarna är också en möjlighet för en framtida dialog om praktik och rekrytering. LIA-praktiken är ett viktigt inslag i alla våra YH-program, eftersom det ger studenterna stor erfarenhet av sin kommande yrkesroll. Företaget lär också känna en potentiell ny medarbetare som redan under praktikperioden kan sätta sig in i företagets struktur och projekt.

Att delta på branschdagarna helt kostnadsfritt. Låt er verksamhet växa och utvecklas genom de bästa talangerna från STI.

Du hittar mer information om hur ditt företag kan växa genom LIA-praktik här

Branschdagen 2023

Välkomna till årets Branschdag den 24 oktober i STI:s lokaler vid Liljeholmstorget.

Branschdagen är uppdelad i två delar för att möta företagens olika inriktningar:

  • Teknikdagen (kl. 9-12): Träffa studenter från våra olika YH-program specialiserade inom teknik och samhällsbyggnad.
  • IT-dagen (kl. 13-16): Fokusera på den spännande IT-sektorn och studenter som brinner för IT och digital innovation.

Anmälan och Kontaktpersoner:

För att delta på Branschdagen 2023, vänligen fyll i anmälningsformuläret här

Vi finns tillgängliga för att besvara frågor eller hjälpa er med anmälan. Kontakta Robert Gustafsson eller Anna-Karin Härd för mer information.

Praktisk Information:

Deltagande på Branschdagen är alltid kostnadsfritt. Sista anmälningsdag är den 3 oktober, så se till att säkra er plats i god tid.

Vi ser fram emot att välkomna er till en dag fylld med möjligheter, insikter och möten med framtidens talanger inom IT, teknik och samhällsbyggnad.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för företag

"Utbildning utifrån arbetsmarknadens behov"

Visa alla omdömen från studenter