STI-Alumn

Det är över 40.000 som studerat på STI varav ca 20.000 som tagit STI-Ingenjörs examen. STI har alltså ett stort alumninätverk med många års samlad erfarenhet. Om du har studerat på STI är du varmt välkommen att ansluta dig till vårt nätverk.

Alumninätverk

Det är över 40.000 som studerat på STI varav ca 20.000 som tagit STI-Ingenjörs examen. STI har alltså ett stort alumninätverk. För att anmäla dig till alumninätverket kan du lägga till STI på LinkedIn. Du kan också registrera dig för att få nyheter från oss via vårt nyhetsmail. 

REGISTRERA DIG I STI:s ALUMNNÄTVERK

STI-Ringen

STI-Ringen

Alla som tagit STI-Ingenjörsexamen på STI kan köpa STI-ringen. Denna tillverkas fortfarande mot beställning, är i rött och vitt guld och pryds med den första STI logotypen från 1924. Ringen är 6 mm bred och tillverkas i guld med vitguldsband i mitten, eller guld/guld med STI-reliefen präglad.

Om du vill beställa ringen så kontakta:
Butik Sandberg, Nybrogatan 9, Stockholm.

Betygskopior

Har du tappat bort dina betygskopior? Här ser du var du kan få en ny kopia. 

  • Examensår 1924-1987, kontakta Stockholms Stadsarkiv
  • Examensår 1987-1989 (STI Bandhagen), kontakta Stockholms Stadsarkiv
  • Examensår 2002-2010 (STI Tekniskt Gymnasium), kontakta Thorén Innovation School
  • Examensår 2005- (KY och YH-utbildningar), kontakta info@sti.se och uppge ditt namn, personnummer, utbildning och examensår.
    Observera att handläggningstiden för att få betygskopior från oss på STI är mellan 3-5 arbetsdagar  och betyget skickas då till din folkbokföringsadress.

Anmäl dig till alumninätverkets maillista

Jag godkänner att STI använder mina uppgifter för att skicka ut nyhetsmail, information, marknadsföring och inbjudningar till event. Vi delar inte med oss av din information till någon annan.

Skräddarsydda utbildningar​

För företag som vill investera i sina anställdas kompetensutveckling, erbjuder STI skräddarsydda utbildningar. ​

Dessa utbildningar anpassas efter företagets specifika behov och kan genomföras för såväl enstaka personer som hela avdelningar. Flexibilitet är en nyckelfaktor vid dessa utbildningar, både när det gäller tidsschema och val av kompetensområden.​

Kontakta oss med din förfrågan

Uppdragsutbildning

För offentliga organisationer och privata företag som vill använda sig av STI:s befintliga YH-program, erbjuder STI uppdragsutbildningar. Dessa kan anpassas efter behov och kan genomföras helt eller delvis. ​

Vid avslutad kurs får kursdeltagarna YH-poäng och möjlighet att erhålla en hel YH-examen.

Kontakta oss med din förfrågan

"Utbildning utifrån arbetsmarknadens behov"

Visa alla omdömen från studenter