STI-Alumn

Det är över 40.000 som studerat på STI varav ca 20.000 som tagit STI-Ingenjörs examen. STI har alltså ett stort alumninätverk med många års samlad erfarenhet. Om du har studerat på STI är du varmt välkommen att ansluta dig till vårt nätverk.
Åhörare

Alumninätverk

Det är över 40.000 som studerat på STI varav ca 20.000 som tagit STI-Ingenjörs examen. STI har alltså ett stort alumninätverk.  

För att anmäla dig till alumninätverket kan du lägga till STI på Linked-In.

LinkedIn

Du kan också registrera dig för att få nyheter från oss via vårt nyhetsmail. 

REGISTRERA DIG I STI:s ALUMNNÄTVERK

STI-Ringen

STI-Ringen

Alla som tagit STI-Ingenjörsexamen på STI kan köpa STI-ringen. Denna tillverkas fortfarande mot beställning, är i rött och vitt guld och pryds med den första STI logotypen från 1924. Ringen är 6 mm bred och tillverkas i guld med vitguldsband i mitten, eller guld/guld med STI-reliefen präglad.

Om du vill beställa ringen så kontakta:
Butik Sandberg, Nybrogatan 9, Stockholm.

Paper

Betygskopior

Har du tappat bort dina betygskopior? Här ser du var du kan få en ny kopia. 

  • Examensår 1924-1987, kontakta Stockholms Stadsarkiv
  • Examensår 1987-1989 (STI Bandhagen), kontakta Stockholms Stadsarkiv
  • Examensår 2002-2010 (STI Tekniskt Gymnasium), kontakta Thorén Innovation School
  • Examensår 2005- (KY och YH-utbildningar), kontakta yh@sti.se och uppge ditt namn, personnummer, utbildning och examensår.
    Observera att handläggningstiden för att få betygskopior från oss på STI är mellan 3-5 arbetsdagar  och betyget skickas då till din folkbokföringsadress.

Anmäl dig till alumninätverkets maillista

YH-utbildningar

Hos oss hittar du tekniska YH-utbildningar som ger bra jobb. Du kan utbilda dig till ingenjör, tekniker eller projektledare. Utbildningarna är mellan 1 och 2 år och är gratis för den studerande samt ger studiemedel via CSN.

Kurser

Hos oss kan du som yrkesverksam gå kurser, vi har bl.a. kurser inom energi- och kylteknik. Vi specialanpassar även kurser inom teknikområdet till företag och organisationer. Kontakta oss om du vill ha mer information.

sti logo horisontell

"Utbildning utifrån arbetsmarknadens behov"

Visa alla omdömen från studenter