Utbildningsledare till Stockholms Tekniska Institut

Stockholms Tekniska Institut expanderar och söker nu ytterligare en Utbildningsledare för våra yrkeshögskoleutbildningar. Vi bedriver Yh inom Teknik, IT och Samhällsbyggnad.

Om rollen

I rollen som utbildningsledare/projektledare arbetar du för att utveckla, planera och samordna utbildningar. I den här rollen har du mycket kontakt med människor och jobbar framförallt nära våra studerande och kursledare. Du har även kontakt med företagen i vårt nätverk för att utveckla och vårda långsiktiga relationer och samarbeten inom branschen. Det är en roll med mycket ansvar och den innefattar bl.a. att: 

  • planera utbildningsupplägg och boka in kursledare 
  • kommunicera och ha god kontakt med de studerande 
  • följa upp och lösa eventuella problem som uppkommer i utbildningarna 
  • planera och utvärdera utbildningens upplägg och inriktning 
  • utveckla och vårda långsiktiga relationer med branschkontakter och samarbetsföretag
  • ta fram nya upplägg och utveckla nya utbildningar med hjälp av samarbetsföretagen 

 

Om dig

Hos oss erbjuds du en bred och varierande tjänst varför det är viktigt att du är strukturerad och har en stor förståelse för projektledning samt ett affärsmässigt förhållningssätt. Vi tror att du trivs i en målinriktad roll där du alltid ligger steget före i dina projekt och deadlines. Du är en sann människokännare och har förmåga att kunna se olika individer i en grupp. I den här rollen får du chansen att bidra till våra studerandes framtida karriärer och branschens framtida kompetensförsörjning.

För att samordna och planera utbildningarna använder vi ett antal olika system, därför bör du ha god datorvana och goda kunskaper inom Office-paketet. Då du kommer att ha mycket kontakt med både studerande, kursledare och företagsrepresentanter är svenska i tal och skrift ett krav.

 Det är meriterande om du har ett bra branschnätverk och koppling till Yrkeshögskolan.

Utbildningsledare/projektledare

Om oss

Stockholms Tekniska Institut grundades år 1924 och är en stiftelse med syfte att bedriva teknisk utbildning. Vi har därmed inget vinstintresse utan kan helt fokusera på att bedriva utbildning med hög kvalitet. Våra utbildningar är framtagna efter arbetsmarknadens behov. Samarbetet med branschen är därför en viktig del i vår verksamhet. Vi är en verksamhet i förändrings- och expansionsfas där du har möjlighet att påverka. Hos oss finns ett stort engagemang och ett starkt fokus på samarbete, utveckling och kvalitet.

Vi är en verksamhet i förändrings- och expansionsfas där du har möjlighet att påverka. Hos oss finns ett stort engagemang och ett starkt fokus på samarbete, utveckling och kvalitet. Är du positiv, serviceinriktad och trivs i en roll med mycket ansvar så kommer vi att trivas tillsammans.

Mer information och ansökan

För mer information och ansökan kontakta Anna-Karin Härd, utbildningschef på  STI.

Anna-Karin HärdAnna-Karin Härd
Utbildningschef YH
08-545 835 93
anna-karin.hard@sti.se