Så blir du en expert på AutoCAD

Goda kunskaper i AutoCAD kan ge dig ett språng i karriären. Programmet, som först skapades för ingenjörer,  används idag inom de flesta områden i teknikbranschen. Det är ett viktigt verktyg och det kan vara en stor fördel att kunna använda AutoCAD på rätt sätt.

Grundkurs AutoCAD

"Nästan helt oavsett vilken del av byggbranschen man befinner sig i så hanterar man ritningar av olika slag. En mycket stor del av dessa skapas med hjälp av programvaran AutoCAD vilket gör programmet till ett av de mest relevanta verktygen man kan lära sig. Att lära sig AutoCAD ger värde oavsett om man är ny i branschen, vill öppna nya dörrar i branschen eller vill stärka sin redan befintliga kompetens." säger kursledaren David Midhage.

Genom att gå Grundkurs i AutoCAD bygger du upp en stabil grund som du kan bygga vidare på. Genom att ha stenkoll på grunderna kan du utveckla dina kunskaper för att bli en expert på AutoCAD.

Det är inte bara du som projekterar som har nytta av kunskaper i AutoCAD. David säger "Kursen är relevant för alla inom byggbranschen som arbetar med någon form av ritningar. Även om dina arbetsuppgifter egentligen inte kretsar kring att faktiskt skapa ritningar så ger kunskaper i AutoCAD en större förståelse för hur ritningar tas fram, dess begränsningar och dess möjligheter."

David har stor erfarenhet av att utbilda i olika programvaror för teknikbranschen. Han strävar efter att hålla sina kurser så praktiska som möjligt. Han undviker i största möjliga mån PowerPoint för att fokusera just på de praktiska kunskaperna han lär ut. På det sättet kan kursdeltagaren direkt omsätta sina kunskaper i sitt jobb.