Nya utbildningar på STI 2019

Idag publicerade Myndigheten för Yrkeshögskolan de nya YH-utbildningar som har beviljats medel att starta. Stockholms Tekniska Institut fick fyra nya utbildningar/starter beviljade vilket innebär att vi växer från 17 klasser till 19 stycken i höst. 

Vi på Stockholms Tekniska Institut utbildningarna samarbetar med många stora och etablerade företag i tekniska branscher. De är engagerade i att ta fram utbildningen och alla kurser som ingår – allt för att ge de studerande exakt rätt kunskap som de behöver i sitt framtida yrke.

Till Myndigheten för Yrkeshögskola inkom 1106 stycken ansökningar varav 496 nya YH-utbildningar beviljades. Eftersom konkurrensen om utbildningar även i år har varit hög är vi inom STI glada över att vi fått fyra av våra sökta utbildningar beviljade – även om vi såklart vet att alla våra tio sökta utbildningar behövs. Tillsammans med våra befintliga utbildningar innebär det att vi har nio utbildningar som startar hösten 2019 och vi kommer att öka från 17 till 19 klasser.

Beviljade utbildningar på STI 2019

Beviljade utbildningar på STI 2018:

Ytterligare en nyhet för i år är att utbildningen till Projektledare Elinstallation nu erbjuds som distansutbildning. Ansökan till alla höstens utbildningar öppnar den 1 februari.

Vi vill rikta ett stort tack till alla våra samarbetsföretag som engagerar sig och gör dessa utbildningar möjliga!

LÄS MER OM ATT SAMARBETA MED OSS