Kompetensutveckla dig – nya kurser på STI

Ta chansen och säkra din kompetensutveckling efter semestern, vi har kurserna inom ledarskap, automation och digitalisering som kan ta dina kunskaper till nästa nivå.

Under hösten startar vi ett antal nya kurser på Stockholms Tekniska Institut. Kurserna är till för dig som jobbar inom teknikbranschen och vill fortsätta att utvecklas inom ditt område, eller ta steget mot nya teknikgrenar. Vi gör både företagsanpassade internutbildningar och har öppna kurser som går att anmäla sig till här på vår hemsida.

Öppna kurser

Du kan redan nu boka någon av kurserna ProjektledningEffektiv förbrännings- & Eldningsteknik och Styr- och reglerteknik inom automation. Vi planerar dessutom fler kurser inom automationsteknik och IT-säkerhet så håll ögonen öppna för fler nyheter efter sommaren.

Företagsanpassade kurser

De företagsanpassade kurser som vi kommer att genomföra under hösten är bl.a. inom bränsle, ångsystem, fjärrvärmedistribution, och även styr- och regler, automationsteknik och andra kurser med fokus på digitalisering  och ett uppkopplat arbetssätt. Kontakta oss gärna om ditt företag är i behov av kompetensutveckling inom teknikområdet och du vill veta mer om vilka kurser vi kan erbjuda som internkurser.