Gå en kurs i automation

Samhället och teknikbranschen förändras snabbt. Digitalisering och automatisering blir en allt viktigare del i både våra fastigheter och industrier. För att följa med i utvecklingen krävs rätt kompetens och kunskap. 

Idag pratas det mer om automation än någonsin och utvecklingen går snabbt. Vi använder avancerade automationssystem för både industrin och för fastighetsstyrning. På det sättet kan vi optimera och effektivisera allt fler funktioner.  Att lära sig mer om automation innebär att du kan utvecklas i din karriär och få värdefulla kunskaper för framtiden. 

Lär dig grunderna. Du som arbetar med drift och underhåll i produktion eller arbetar med fastigheter kan gå en kurs i styr- och reglerteknik så att du blir effektivare i ditt dagliga arbete. Kursen vänder sig till dig som arbetar som fastighetsskötare, fastighetstekniker eller tekniker inom industrin och vill vidareutbilda dig inom styr och reglerteknik. Kursen passar även dig som är ny inom styr och reglerteknik.

Fördjupa dina kunskaper. Du som arbetar med drift och underhåll i produktion och större fastigheter och har grundläggande kunskaper inom automation kan gå en kurs i underhåll- och förbättringsprocesser inom automation för att fördjupa dina kunskaper.