Spännande frukostföreläsning för blivande Mobilapputvecklare

Mobilen är en allt viktigare del i vår vardag. För många företag har den också blivit viktig för verksamheten. Servisec jobbar med säkerhetstjänster för fastighetsbranschen och under en frukostföreläsning berättade de för våra blivande mobilapputvecklare om hur de jobbar med digital utveckling.

Servicec ville effektivisera och öka servicen hos sina kunder. Därför tog de steget till att skapa ett antal appar som ska stötta dem i deras affärer. För tillfället håller Servisec på att utveckla ett antal appar för olika ändamål inom Säkerhet & bevakning samt Parkeringsservice.

De apparna som de just nu jobbar med inkluderar en betalningslösning för parkering, en app för administrationshantering och även en app som kopplar till deras Trygghetspaket. Trygghetspaketet innehåller bland annat larm och kommunikationsfunktioner så att kunden ska kunna veta vad som händer snabbt och säkert.

Det utvecklas allt fler appar inom allt fler områden och det var spännande att höra hur Servisec jobbar med denna utveckling. Framförallt är det intressant att lyssna till vad de vill uppnå med apparna och hur de jobbar för att nå dit.

LÄS MER OM UTBILDNINGEN MOBILAPPUTVECKLARE