STI Branchdag 2019!

På branschdagen får du chansen att träffa våra studerande och marknadsföra ditt företag som en attraktiv arbetsplats. Du kan knyta kontakter för att rekrytera framtidens medarbetare och de studerande får en bild av sina framtida karriärmöjligheter.

Att delta på branschdagen är kostnadsfritt och sker i form av en mässa där ni får en monterplats med informationsbord där ni kan berätta om företaget och träffa studerande. Det finns även möjlighet att hålla en kort presentation och vi bjuder på lättare tilltugg.

 • När: 23 oktober 2019
  kl. 10.00-12.00 (företag inom automation-, bygg-, el-, infrastruktur- och VVS-branschen)
  kl. 14.00-16.00 (företag inom IT-branschen)
  (öppet för utställare att ställa upp från kl. 09.30 respektive 13.30)
 • Var: Stockholms Tekniska Institut, Liljeholmstorget 7
 • Anmälan: Senast 4 oktober 2019
  (för att hålla presentationer gäller först till kvarn)

Vi har delat upp dagen i två pass där förmiddagen riktar sig till de studerande som läser till: Byggprojektör BIM, Infrastruktursprojektör BIM, Automationsingenjör, Järnvägsprojektör, VVS-projektör, Elkonstruktör, Fastighetstekniker och Belysningsprojektör. Passet på förmiddagen riktar sig till de studerande som läser till Systemutvecklare IoT, Javautvecklare samt Mobilapputvecklare. Välj det pass som passar ditt företag bäst!

Om du vill delta med ditt företag så kontakta Anna-Karin på anna-karin.hard@sti.se eller på 08-545 835 93.

---

Nyfiken på att veta mer om vad det innebär att ta emot studenter på LIA-praktik (Lärande i Arbetet)? Prata med oss på branschdagen eller kontakta oss innan för mer information!