Välkommen till branschdag på STI – träffa framtidens medarbetare!

På branschdagen får du chansen att träffa våra studerande och marknadsföra ditt företag som en attraktiv arbetsplats. Du kan knyta kontakter för att rekrytera framtidens medarbetare och de studerande får en bild av sina framtida karriärmöjligheter.

Att delta på branschdagen är kostnadsfritt och sker i form av en mässa där ni får en monterplats med informationsbord där ni kan berätta om företaget och träffa studerande. Det finns även möjlighet att hålla en kort presentation och vi bjuder på lättare tilltugg.

  • När: 25 oktober 2018 kl. 14.00-16.00 (öppet för utställare att ställa upp från kl. 13.30)
  • Var: Stockholms Tekniska Institut, Liljeholmstorget 7
  • Anmälan: I formuläret på denna sida (för att hålla presentationer gäller först till kvarn)

De studerande på STI läser till: Byggprojektör BIM, Infrastruktursprojektör BIM, Automationsingenjör, Järnvägsprojektör, VVS-projektör, Elkonstruktör, Fastighetstekniker, Fastighetsingenjör, Systemutvecklare IoT, Mobilapputvecklare och Belysningsprojektör

Nyfiken på att veta mer om vad det innebär att ta emot studenter på LIA-praktik (Lärande i Arbetet)?
Välkommen på LIA-information innan branschdagen kl. 13.00-13.45.
Anmälan sker via anmälningsformuläret senast den 22 oktober.

Vill du vara företagsvärd? 

Som studerande på STI har du chansen att vara företagsvärd åt de företag som ställer ut på mässan. Ditt uppdrag är då att välkomna företagen, hjälpa till att ställa iordning deras monter, se till att allting fungerar som det ska under själva mässan och sedan hjälpa till att plocka undan efter mässans slut. Självklart kommer det finnas tid för dig att även prata med andra företag under mässan. Anmäl ditt intresse så kommer vi att skicka mer information inför mässan.


OBS! Du som är studerande kan inte anmäla dig till LIA-informationen, detta är endast för företag som är nyfikna på att ta emot studerande på LIA-praktik.