Har du frågor eller behöver du hjälp med något?

STOCKHOLMS TEKNISKA INSTITUT

Kontaktinformation

STI ligger vid Liljeholmstorget, på plan 5 i Vårdhuset som du når via hiss A (om du kommer från gallerian hittar du hissen mellan Lindex och Hemtex).

Våra telefontider är vardagar mellan 9.00-12.00 & 13.00-15.00.
Har du frågor eller behöver hjälp, är du välkommen att kontakta oss via formuläret nedan. Om din fråga gäller en specifik utbildning, uppge gärna vilken så att vi kan ge dig så bra svar som möjligt.

Jag vill ha mer information och godkänner att STI använder mina uppgifter för att skicka ut nyhetsmail, information, marknadsföring och inbjudningar till event.

Svaren på de flesta vanliga frågor finns också samlade under sidan Frågor & Svar, så att du snabbt kan få svar på det du letar efter.
GÅ TILL VANLIGA FRÅGOR & SVAR

Har du tappat bort dina betygskopior eller vill ha studieintyg kan du också skicka din fråga i formuläret. Kom då ihåg att uppge ditt namn, personnummer, utbildning och examensår. Vår handläggningstid är 3-5 arbetsdagar.
Har du studerat på STI innan 2005 hittar du mer information om var du kan få ut dina betygsdokument här.

Liljeholmstorget 7, 117 63 Stockholm

Kontaktpersoner

Magnus Öhman

VD

Civilingenjör Maskinteknik KTH. 25 års erfarenhet från industrin inom forskning, utveckling och företagsledning inom framförallt medicinsk teknik på bland annat St.Jude Medical.

Anna-Karin Härd

Utbildningschef YH

Utbildning inom miljöteknik. Arbetat med KY/YH utbildning sedan 1998 hos privata och kommunala anordnare. Ordförande i Yrkeshögskoleförbundet 2005-2011.

Pia Almgren

Operativ chef YH

Mångårig och bred erfarenhet från näringsliv och utbildning som bl a konsultchef och affärsutvecklare på Ericsson, samt lärare och rektor på grundskola och gymnasium.

Elin Kvarnström

Marknadsansvarig

Företagsekonom med MBA i Strategic Marketing Management från Uppsala universitet. Har tidigare erfarenhet från arbete med onlinekommunikation, internationell marknadsföring och marknadsanalys.

Ewa Gränesjö

Kursadministratör och ekonomiansvarig

Utbildad ekonomiassistent/löneadministratör och har arbetat med ekonomi sedan 2007. Har även erfarenhet av kursverksamhet med granskning av att kurser var skattemässigt korrekta.

Angelika Mantzioris

Utbildningsadministratör YH

Utbildad och arbetat inom Handel – Administration och marknadsföring. Har arbetat inom IT och teknik branschen sedan 2008. Har även tidigare erfarenheter som ekonomiassistent och administratör.

Cecilia Klugman

Utbildningsledare

Examinerades själv från STI:s YH-utbildning inom elkraft 2012. Har därefter arbetat som elkonsult. Har tidigare erfarenheter inom ljudteknik och turnéledning.

Nina Hjertvinge

Utbildningsledare

Pedagog med hälso- och beteendevetenskaplig bakgrund, utbildad inom idrott- och hälsa, psykologi, beteendevetenskap och HR. Mångårig erfarenhet av arbete inom utbildning. Har även arbetat med friskvård på företag och statliga organisationer.

Ida Jarlhamre

Utbildningsledare

Har tidigare erfarenhet som utbildningsledare för specialiseringsutbildningar inom bygg. Är utbildad lärare och pedagog och har arbetat som gymnasielärare.

Ivar Cahling

Utbildningsledare

Arbetat med YH sedan 2011 som utbildningsledare och kursledare. Lång erfarenhet som marknadsförare och affärsutvecklare inom näringslivet nationellt och internationellt.

Lars Hjort

Utbildningsledare och lärare i Kyl- & Energiteknik

Utbildad sjöingenjör och lärare. Erfarenhet från kraft-värmeindustrin och lång erfarenhet som lärare inom energi- och kylteknik.

Luciano Triguero

Lärare i Tillämpad matematik

Fil dr i Teoretisk Fysik med 26 års erfarenhet från undervisning och 10 års erfarenheter inom forskning och utveckling inom yt- och molekylär fysik. Tidigare lärare vid Fysik och Matematik på KTH, Campus Haninge. Författare Tillämpad Matematik med MATLAB och Tillämpad Matematik från grundstadium till högskola.

YH-program & YH-kurser

Hos oss hittar du tekniska YH-utbildningar som ger bra jobb. Du kan utbilda dig till ingenjör, tekniker eller projektledare. Utbildningarna är mellan 1 och 2 år och är gratis för den studerande samt ger studiemedel via CSN.

Vidareutbildningar

Hos oss kan du som yrkesverksam gå kurser, vi har bl.a. kurser inom kylteknik. Vi specialanpassar även kurser inom teknikområdet till företag och organisationer. Kontakta oss om du vill ha mer information.

sti logo horisontell

"Utbildning utifrån arbetsmarknadens behov"

Visa alla omdömen från studenter