Utbildningsledare/projektledare för YH-utbildningar

I rollen som utbildningsledare är du projektledare och arbetar för att utveckla, planera och samordna utbildningar. Du har mycket kontakt med människor och jobbar framförallt nära studerande, kursledare och företag i branschen för att utveckla och vårda långsiktiga samarbeten.

Om rollen

Projektledare

I rollen som utbildningsledare är du projektledare och arbetar för att utveckla, planera och samordna utbildningar. Du jobbar dagligen med utveckling och kvalitetssäkring av de utbildningar som du ansvarar för. I den här rollen har du mycket kontakt med människor och jobbar framförallt nära våra studerande och kursledare. Du har även kontakt med företagen i vårt nätverk för att utveckla och vårda långsiktiga relationer och samarbeten inom branschen. Du har en mycket viktig roll med mycket ansvar och i ditt dagliga arbete jobbar du med att:

  • planera utbildningsupplägg och boka in kursledare 
  • kommunicera och ha god kontakt med de studerande 
  • planera och utvärdera utbildningens upplägg och inriktning 
  • följa upp och lösa eventuella problem som uppkommer i utbildningarna 
  • utveckla och vårda långsiktiga relationer med branschkontakter och samarbetsföretag 
  • utveckla nya upplägg och utveckla nya utbildningar med hjälp av samarbetsföretagen 

Om dig

Vi tror att du är en vass projektledare som är lösningsfokuserad och gärna kommer med nya utvecklingsidéer och förslag.  Du trivs i en målinriktad roll där du alltid ligger steget före i dina projekt och deadlines. Hos oss erbjuds du en bred och varierande tjänst varför det är viktigt att du är strukturerad och har en stor förståelse för projektledning samt ett affärsmässigt förhållningssätt. 

Du tycker om att jobba i en social roll med många kontaktytor, både mot studerande och mot arbetslivet. I den här rollen får du chansen att bidra till våra studerandes framtida karriärer och branschens framtida kompetensförsörjning. 

Vi ser gärna att du har en koppling till Yrkeshögskola genom egen utbildning eller arbete, alternativt en bakgrund som t.ex. projektledare och är van vid att ha många kontakter och relationer igång. Det är meriterande om du har ett branschnätverk inom utbildningsbranschen eller tekniska branscher

För att samordna och planera utbildningarna använder vi ett antal olika system, därför bör du ha god datorvana och goda kunskaper inom Office-paketet. Då du kommer att ha mycket kontakt med både studerande, kursledare och företagsrepresentanter är svenska i tal och skrift ett krav.

 

Om oss

Stockholms Tekniska Institut grundades år 1924 och är en stiftelse med syfte att bedriva teknisk utbildning. Vi har därmed inget vinstintresse utan kan helt fokusera på att bedriva utbildning med hög kvalitet. Våra utbildningar är framtagna efter arbetsmarknadens behov. Samarbetet med branschen är därför en viktig del i vår verksamhet.

Vi är en verksamhet i förändrings- och expansionsfas där du har möjlighet att påverka. Hos oss finns ett stort engagemang och ett starkt fokus på samarbete, utveckling och kvalitet. Är du positiv, serviceinriktad och trivs i en roll med mycket ansvar så kommer vi att trivas tillsammans.

Vill du veta mer om oss och vår historia kan du läsa mer här:
OM STOCKHOLMS TEKNISKA INSTITUT

Du kan också se vilka andra roller vi rekryterar till just nu här:
JOBBA HOS OSS

 

Heltid

Tillsvidare

Ansökan sker löpande

Paper

Ansökan

 

I denna rekrytering använder vi oss av ett rekryteringsföretag så för mer information och ansökan kontakta Sonja Forslin på Worksmile.

Vad vi står för

Kvalitet

Vi agerar professionellt med fokus på kvalitet 
i allt vi gör.

Utveckling

Vi bygger kompetens och framgång genom utveckling av personer och verksamhet.

Samarbete

Vi samarbetar och bygger långsiktiga relationer med nytta för alla parter.

Engagemang

Vi skapar bättre resultat genom glädje 
och engagemang.

sti logo horisontell

"Utbildning utifrån arbetsmarknadens behov"

Visa alla omdömen från studenter