Skribent/kommunikatör för nya anbud

Som skribent/kommunikatör blir du en del av ett team som arbetar med att utveckla nya yrkeshögskoleutbildningar. Utbildningarna skapas från arbetsmarknadens behov och ska leda direkt till jobb. Därför är det viktigt att göra noggrann research kring arbetsmarknadens behov av utbildningarna.

Om rollen

kommunikatör skribent

Som skribent/kommunikatör blir du en del av ett team som arbetar med att utveckla nya yrkeshögskoleutbildningar. Utbildningarna skapas från arbetsmarknadens behov och ska leda direkt till jobb. Därför är det viktigt att göra noggrann research kring arbetsmarknadens behov av utbildningarna.

Dina främsta arbetsuppgifter är att samla in information om branschen, arbetsmarknaden och yrket för att sedan i text beskriva kompetensbehovet för yrkesrollen. Jobbet passar dig som gillar att samla in data från olika källor för att analysera och dra slutsatser. Du är också vass på att formulera dig i text och gillar att både skriva egna texter och redigera material från andra i teamet. Du kommer själv att ansvara över vissa av texterna i de anbud som sedan skickas in till Myndigheten för Yrkeshögskolan. Det innebär att det är viktigt att kunna producera texter som är korrekta och beskrivande.

Beroende på dina personliga styrkor kan rollen också omfatta att skapa kontakt med personer som jobbar i teknikbranschen. Du kan då komma att genomföra marknadsanalyser där du kontaktar personer som arbetar i branschen för att få en djupare insikt i branschens kompetensbehov

Baserat på input från branschen anpassar vi tillsammans i projektgruppen utbildningen så att den matchar arbetslivets behov. Målet är att skapa en pricksäker utbildning, både för branschen och för framtida studerande.

Om dig

Den här tjänsten passar dig som är engagerad och driven. Vi tror att du tycker om att undersöka och lära dig nya saker och att du:

  • är bra på att formulera dig i text och tycker att det är kul att skriva och redigera texter
  • är snabb att lära och sätta dig in i nya situationer
  • är strukturerad och noggrann och har förmåga att arbeta med flera uppgifter parallellt
  • har god förmåga att kommunicera och samarbeta i team
  • gillar att jobba med research för att samla in data och sammanställa för att analysera och hitta samband

 

Om oss

Stockholms Tekniska Institut grundades år 1924 och är en stiftelse med syfte att bedriva teknisk utbildning. Vi har därmed inget vinstintresse utan kan helt fokusera på att bedriva utbildning med hög kvalitet. Våra utbildningar är framtagna efter arbetsmarknadens behov. Samarbetet med branschen är därför en viktig del i vår verksamhet.

Vi är en verksamhet i förändrings- och expansionsfas där du har möjlighet att påverka. Hos oss finns ett stort engagemang och ett starkt fokus på samarbete, utveckling och kvalitet. Är du positiv, serviceinriktad och trivs i en roll med mycket ansvar så kommer vi att trivas tillsammans.

Vill du veta mer om oss och vår historia kan du läsa mer här:
OM STOCKHOLMS TEKNISKA INSTITUT

Du kan också se vilka andra roller vi rekryterar till just nu här:
JOBBA HOS OSS

 

Deltid fram till juni 2019

Passar dig som studerar och vill ha ett extrajobb

Ansökan sker löpande

Paper

Ansökan

Intervjuer sker löpande och du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss eller höra av dig om du har frågor. Rekryteringsansvarig är Elin Kvarnström, Marknadsansvarig på STI.

 

Vad vi står för

Kvalitet

Vi agerar professionellt med fokus på kvalitet 
i allt vi gör.

Utveckling

Vi bygger kompetens och framgång genom utveckling av personer och verksamhet.

Samarbete

Vi samarbetar och bygger långsiktiga relationer med nytta för alla parter.

Engagemang

Vi skapar bättre resultat genom glädje 
och engagemang.

sti logo horisontell

"Utbildning utifrån arbetsmarknadens behov"

Visa alla omdömen från studenter