Samarbeta med oss

Vi har ett nära samarbete med branschen för att säkerställa att våra utbildningar håller en hög kvalitet och att våra studerande får den kompetens som ni företag efterfrågar.

Samarbete

I våra utbildningar samarbetar vi med ett antal olika företag och organisationer. Genom nära samarbete med branscher och företag skapas naturliga kontaktytor mellan de studerande och näringslivet.

Som bransch- och/eller företagsrepresentant kan du engagera dig på olika sätt i utbildningarna. Exempelvis genom att erbjuda LIA-platser (Lärande i Arbete), föreläsa, ta emot studiebesök eller medverka på arbetsmarknadsdagar.

Vi har utbildningar inom följande områden:

 • Elinstallation och konstruktion
 • Automation
 • Drift, kraft och värme
 • Signal och kontaktledning
 • Energieffektiva byggnader
 • Kyl & Värmepumptekniker

Läs mer om våra utbildningar här.

Saknar du en viss kompetens på arbetsmarknaden? Ta gärna kontakt med oss för att diskutera upplägg inom våra befintliga utbildningar eller om du har nya idéer.

Du kan maila till info@sti.se eller ringa på 08-545 835 80. Du kan även hitta kontaktuppgifter till oss genom att klicka på knappen nedan.

Jobba hos oss

Att jobba på STI innebär att du blir en del av vår härliga gemenskap, både inom företaget, med de som studerar här och med våra samarbetspartners. Alla som arbetar med STI känner en stor stolthet och engagemang. Vi är en liten och öppen organisation med ett stort nätverk bestående av ca 300 företag och organisationer inom tekniska branscher.

Bli kursledare

Genom att arbeta som kursledare har du möjlighet att se de studerande utvecklas direkt framför dina ögon. Du kan arbeta både under längre perioder eller vid sidan av andra uppdrag beroende på vilken kurs det gäller.

Eftersom våra utbildningar är nischade inom olika teknikområden så anlitar vi ofta konsulter från branschen som kursledare i våra kurser. Vi söker därför alltid duktiga kursledare inom olika teknikområden och du får mer än gärna anmäla ditt intresse för att arbeta som kursledare hos oss.

Som kursledare kan du komma och undervisa i hela eller delar av våra kurser. Du får nära kontakt med våra studerande och samarbetar med utbildningsledaren för att lägga upp kursen på bästa sätt för utbildningen.

Just nu har vi extra stort behov av kursledare inom dessa områden:

 • Bränsle (Kraft- och värmeproduktion)
  Kursen ska gå igenom olika bränslen som används inom Kraft- och värmeproduktion, bränslens värmevärden samt erforderlig luftmängd och producerad rökgasmängd vid fullständig förbränning. Kursen skall även ge kunskaper i olika typer av eldningsanordningar, emissioner och deras respektive miljöpåverkan och hur utsläpp av emissioner kan minimeras.

  Du undervisar i utbildningen Drifttekniker Kraft & Värme under 75 timmar under vecka 13-22. Kontakta Ida Jarlhamre på ida.jarlhamre@sti.se eller 08-545 835 87 för mer information.

 • Installationsteknik

 • Styr- & Reglerteknik

 • Signalteknik

 • Kylteknik

Anmäl ditt intresse för att arbeta som kursledare till Pia Almgren på pia.almgren@sti.se.

I ditt mail får du gärna uppge kort information om din bakgrund men det går även bra att höra av dig om du endast är intresserad av att få mer info om vad ett uppdrag som kursledare innebär.

Jobba som kursledare

Samarbetspartners

För mer information om respektive företag, klicka på logotypen.

Visa fler