Kontakt

Hitta hit

Stockholms Tekniska Institut

Liljeholmstorget 7, 117 63 Stockholm.

Vi finns på plan 5 i Vårdhuset som du når via hiss A
(Om du kommer från gallerian hittar du hissen mellan Lindex och Hemtex)

E-mailinfo@sti.se

Telefon: 08-545 835 80 
Telefontider: Vardagar 9.00-12.00 & 13.00-15.00

Skicka gärna ett mail till info@sti.se och lämna ditt telefonnummer om du inte får tag till oss - vi ringer upp dig så snart vi kan.

 

Mer information om upprop och utbildningsstart

 

Vanliga frågor och svar

Kontaktpersoner

Magnus Öhman VD

Arbetar på STI sedan mars 2014. Civilingenjör Maskinteknik KTH. 25 års erfarenhet från industrin inom forskning, utveckling och företagsledning inom framförallt medicinsk teknik på bland annat St.Jude Medical.

Anna-Karin Härd Utbildningschef YH

Arbetar på STI sedan 2010. Utbildning inom miljöteknik. Arbetat med KY/YH utbildning sedan 1998 hos privata och kommunala anordnare. Ordförande i Yrkeshögskoleförbundet 2005-2011.

Pia Almgren Operativ chef YH

Arbetar på STI sedan augusti 2014. Mångårig och bred erfarenhet från näringsliv och utbildning som bl a konsultchef och affärsutvecklare på Ericsson, samt lärare och rektor på grundskola och gymnasium.

Administratör Kursadministratör Företagsutbildningar (Kurs & Konferens)

Elin Kvarnström Marknadsansvarig

Arbetar på STI sedan 2015. Företagsekonom med MBA i Strategic Marketing Management från Uppsala universitet. Har tidigare erfarenhet från arbete med bl.a. onlinekommunikation, internationell marknadsföring och marknadsanalys.

Cecilia Klugman Utbildningsledare

Arbetar på STI sedan 2016. Examinerades själv från STI:s YH-utbildning inom elkraft 2012. Har därefter arbetat som elkonsult. Har tidigare erfarenheter inom ljudteknik och turnéledning.

Ivar Cahling Utbildningsledare

Arbetat med YH sedan 2011 som utbildningsledare och kursledare. Lång erfarenhet som marknadsförare och affärsutvecklare inom näringslivet nationellt och internationellt.

Nina Hjertvinge Utbildningsledare

Arbetar på STI sedan februari 2017 och med YH sedan 2012. Pedagog med hälso- och beteendevetenskaplig bakgrund, utbildad inom idrott- och hälsa, psykologi, beteendevetenskap och HR. Mångårig erfarenhet av arbete inom utbildning. Har även arbetat med friskvård på företag och statliga organisationer.

Ida Jarlhamre Utbildningsledare

Arbetar på STI sedan januari 2017. Har tidigare erfarenhet som utbildningsledare för specialiseringsutbildningar inom bygg. Är utbildad lärare och pedagog och har arbetat som gymnasielärare.

Lars Hjort Lärare Kyl- och Energiteknik

Utbildad sjöingenjör och lärare. Erfarenhet från kraft-värmeindustrin och lång erfarenhet som lärare inom energi- och kylteknik.

Luciano Triguero Lärare Tillämpad Matematik

Arbetar på STI sedan augusti 2008. Fil dr i Teoretisk Fysik, Stockholms universitet. 26 års erfarenhet från undervisning och 10 års erfarenheter inom forskning och utveckling inom yt- och molekylär fysik. Tidigare lärare vid Fysik och Matematik på KTH, Campus Haninge. Författare Tillämpad Matematik med MATLAB och Tillämpad Matematik från grundstadium till högskola.

Angelika Mantzioris Utbildningsadministratör YH